Fotoverslag van het weekend in de Kleppe met uitstap naar GhoyDe weersvoorspelling was niet positief.
Dat was ons jonge volkje wel.
Dolenthousiast arriveerde één na één onze jongeren in de Kleppe.
In het totaal 36 man.
Hoewel de verscheidenheid in leeftijd zeer uitleenlopend was, voelden we ons 1 grote groep, verbonden door de Bijstandsparochie.

Hoewel de weergoden in hun voorspelling op non actief stonden, piepte de zon al dra achter de wolken en heeft ze zich het hele weekend van de partij getoond.
Zo konden we buiten zingen, activiteiten voorbereiden, schommelen, of een balletje trappen.

Ook tijdens de wandeling naar Le Relais de Goy, was de zon volop van de partij.
De ontmoeting met de bewoners, de rondleiding op de boerderij leidde ons via een lachtapijt naar een intense en krachtige viering, waar we samen om kracht vroegen voor de toekomst van onze jongeren, bewoners van Le Relais en eigen intenties.

Met een treintje reden we de zaterdagavondmaaltijd tegemoet om nadien te genieten van een quiz door onze oud-vormelingen (de BOCAVO's: staat voor Bijstand Oud-Catechese Vormelingen).

De nacht was al even spannend als de dag ;)
Maar de ochtend was al even intens. Via een Hoekenwerk gingen we op zoek naar de waarden in ons leven, die als vurige vlammen op de brandende braamstruik zijn plaats vonden. Waarom nog stil worden als jonge mens van vandaag? En hoe vertrouwen op iemand of Iemand zonder hem te kunnen zien of voelen? Het waren vragen die ons bezig hielden en waarop we een antwoord zochten.Het weekend was zo voorbij. Het tweede catechesejaar kon niet beter zijn gestart.

Dank aan zoveel mensen die hier een steuntje bijdroegen.
Dank aan zoveel enthousiasme van jong en oud.
Dank aan God die ons droeg en draagt doorheen mensen die met ons meestappen.


Verslaggevers: Marc en Sabine