Jaargang 2023-2024

Na de vakantieperiode starten de kindernevendiensten terug op. De kinderen van het 1e, 2e en 3e leerjaar (en eventueel 4e leerjaar) zijn terug welkom bij de Mosterdzaadjes. Onze catechisten Magda, Petra en Johnny bieden een aantrekkelijk en eigentijds programma aan.

Een jaar lang leren de Mosterdzaadjes over delen, gevoelens uiten, de waarde van een goede vriend en andere lessen die Jezus en de geluksvogels ons leren. Dit is niet zo gemakkelijk, maar met zijn allen gaan we op weg, stapje voor stapje, samen op ontdekking. En zo gaan we samen, maand na maand, met de kinderen op weg naar onze 'Drempelviering'.

De catechese vindt plaats elke 3e zondag van de maand, tijdens de misviering van 11 uur. De exacte data zijn te vinden in het Overzicht van de Vieringen.

Het traject van de Mosterdzaadjes eindigt met een feestelijk 'Drempelviering' op 9 mei 2024. Deze Drempelviering is een opstap naar de vormsel- en communiecatechese. Kinderen die nog niet aan de vormselcatechese toe zijn, blijven nog één, twee of drie jaartjes langer bij de Mosterdzaadjes. Ze mogen elk jaar meedoen met de Drempelviering als afsluiting van hun catechesejaar.

Wees welkom, kom zeker af en sluit aan met jullie kinderen!

De catechisten,
Magda De Cock, Petra Vanwelkenhuyzen en Johnny De Mot
Vragen?

Voor vragen kan u mailen naar Johnny De Mot: johnny.demot@viaporta.be.