Kinderen van 1e, 2e en 3e leerjaar (en eventueel 4e leerjaar) zijn welkom bij de 'Mosterdzaadjes'. Onze catechisten Anne, Magda en Thomas bieden een aantrekkelijk en eigentijds programma aan. Dit jaar maken we dankbaar gebruik van het catechesemateriaal ons aangeboden door het bisdom: 'Jezus! Samen op weg'. Kijk maar eens op de site van kerknet.

De catechese vindt plaats elke 3e zondag van de maand, tijdens de misviering, behalve in de maand december. Dan hebben we een speciale kinderviering op 24 december in Finisterraekerk.
De catechese begint om 10u, nadien sluiten we aan in de mis van 11u.
Het traject van de Mosterdzaadjes eindigt met een feestelijk 'drempelviering' in de loop van mei of juni 2020 (info volgt). Deze drempelviering kan ingevuld worden als 'eerste communie' en is aldus een opstapje naar de vormselcatechese. Kinderen die nog niet aan de vormselcatechese toe zijn, blijven nog één, twee of drie jaartjes langer bij de Mosterdzaadjes. Ze mogen elk jaar meedoen met de drempelviering als afsluiting van hun catechesejaar.

Een jaar lang leren de Mosterdzaadjes over delen, gevoelens uiten, de waarde van een goede vriend en andere lessen die Jezus en de geluksvogels ons leren.

Interesse? Vul dan dit inschrijvingsformulier in zodat we u via mail verder op de hoogte kunnen houden. De inschrijving is geheel vrijblijvend.
Vragen?

Voor alle vragen van praktische aard kan u terecht bij onze pastoraal assistent Tine Struyve: tine.struyve@bijstandsnetwerk.be.

Voor inhoudelijk vragen met betrekking tot de Mosterdzaadjes, kan u mailen naar onze catechiste: moermansanne@gmail.com.