Zondag 2 september - 11 uur
VieringZondag 9 september - 11 uur
Viering
Wij gedenken Lena DemeesterZondag 16 september - 11 uur
Viering, Kinderviering met de Goede Bijtjes
Plantjesweekend voor 'Kom op tegen Kanker 2018'
Verkoop na de viering: zie onderaanZondag 23 september - 11 uur
VieringZondag 30 september - 11 uur
Viering
Wij gedenken Lieve Arijs DelcourtZondag 7 oktober - 11 uur
VieringBetreft: Het verkopen met een niet-commercieel karakter van azalea's in de Onze-Lieve-Vrouw van Goede Bijstandkerk op zondag 16 september 2018 na de Eucharistieviering van 11:00

In een paar decennia zijn de overlevingskansen voor mensen met kanker sterk gestegen, die van kinderen zelfs fenomenaal. Ook zijn enorme vorderingen gemaakt in de psychosociale zorg voor kankerpatiënten en hun naasten én in het onderzoek naar het voorkomen van kanker.
Ja, er is veel bereikt maar er is ook nog een lange weg te gaan.
Een voortrekker in die strijd tegen kanker is de VZW Kom op tegen Kanker. Samen met patiënten, artsen, wetenschappers, actievoerders, donateurs en vrijwilligers komt zij op voor minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor (ex-)kankerpatiënten en hun familie en omgeving.
Geen structurele overheidssteun ontvangend is Kom op tegen Kanker echter volledig afhankelijk van giften. Haar belangrijkste partner is dus de burger die op regelmatige basis een kleine of grote som schenkt, die lokaal geldinzamelinginitiatieven opzet of duizend kilometer trapt tijdens het hemelvaartweekend.
De najaarsklassieker onder de acties van Kom op tegen Kanker is het jaarlijkse Plantjesweekend in september tijdens dewelke duizenden vrijwillig(st)ers azalea's aan € 7,00 te koop aanbieden.
Met ruim 325.000 verkochte azalea's mag het Plantjesweekend van 2017 erg succesvol genoemd worden en daarom wil ik er mede voor zorgen dat ook de vierentwintigste editie een schot in de roos wordt.
Het zou mij dan ook veel genoegen doen indien jij mij ook dit jaar weer de toestemming gaf om op zondag 16 september 2018 azalea's in de Onze-Lieve-Vrouw van Goede Bijstandkerk te verkopen.
Indien je nog aanvullende informatie nodig hebt, sta ik vanzelfsprekend altijd ter beschikking om je deze te verstrekken.

Vrede en alle goeds,
Annick Neyts.